Uw motorverzekering vanaf 178€ op jaarbasis in combinatie met uw autoverzekering.

In België ben je verplicht om voor uw motor of bromfiets een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Deze motorverzekering dekt de schade (materiële en lichamelijke) die u bij een ongeval aan derden zou veroorzaken.

Meteen geniet u ook van de gratis eerste bijstandsdiensten na een ongeval:

  • Eerste dringend te nemen maatregelen.
  • Uw voertuig wordt hersteld of getakeld naar de garage van uw keus.
  • De passagiers worden naar huis of naar hun reisbestemming gebracht.
  • Psychologische bijstand in geval van motorjacking of een ongeval met lichamelijke letsels.
  • Het leveren van algemene info. Bv hoe een ongevalsaangifte invullen of wat is de dichtsbijzijnd medisch centrum.

Bereken hier uw premie: 

Opties:

  • Veiligheid van de bestuurder van de motor:

Als bestuurder ben je niet automatisch verzekerd bij een ongeval in fout. De dekking veiligheid van de bestuurder motor beschermd u als u in een ongeval gewond raakt.  De schadevergoedingen kunnen oplopen tot in totaal 50.000€ per schadegeval. Dit niet alleen voor de medische kosten maar ook voor morele- of esthetische schade, hulp van derden, inkomensverlies, huishoudelijke schade,begrafeniskosten, ….

De passagier is automatisch verzekerd als “zwakke weggebruiker” in de dekking burgerlijke aansprakelijkheid.

  • Rechtsbijstand:

Bij onderschrijving van een globale rechtsbijstand is deze dekking gratis. De rechtsbijstandsverzekeraar informeert u over uw rechten en zoekt naar een snelle en aanvaardbare minnelijke schikking in geval van een conflict met de tegenpartij.  Indien het niet minnelijk kan opgelost worden komen we tussen in de procedurekosten en de erelonen van advocaten. Deze waarborg komt niet enkel tussen bij ongevallen maar ook bij verkeersovertredingen, geschillen met de garage of verkoper, …

  • Bijstand of motor assistance:

Op reis, bij u thuis, of onderweg: bij pech wil u er altijd zeker van zijn dat u snel geholpen wordt. Wij zorgen voor u en uw gezin bij ongeval, panne maar ook bij diefstal.