Klik om de selector te starten

Waarom een hospitalisatieverzekering afsluiten

Met de besparingen in de ziekteverzekering, waaronder een groeiend aantal medicijnen dat niet terugbetaald wordt, is een hospitalisatieverzekering geen overbodige luxe meer. Met een “goede” verzekering hoeft u de kosten verbonden aan een opname in het ziekenhuis niet meer zelf te dragen. Zo hoeft u zich enkel te concentreren op uw herstel en hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van uw opname. Zelfs indien u een hospitalisatieverzekering lopen heeft via uw werkgever, dan is het interessant om hierbij eens stil te staan. Wat gebeurt er bij ontslag, bij uw pensioen, bij faillissement,…  Zal u dan nog een hospitalisatieverzekering kunnen afsluiten en nog belangrijker, tegen welke premie?
Heeft u een hospitalisatieverzekering via uw werk: Click-Here-Free-PNG-Image

Hoe een “goede” hospitalisatieverzekering herkennen

Een goede hospitalisatieverzekering geeft dekking in alle omstandigheden, ook als het ziekenfonds geen tussenkomst voorziet. Dit is heel belangrijk want u kan een hoge factuur verwachten bij niet-erkende prestaties. Tevens is het aangeraden een polis te kiezen waarbij de maatschappij u niet kan opzeggen, bijvoorbeeld wegens te veel schadegevallen, … Zo blijft u verzekerd zolang u het wenst. Momenteel zijn er slechts een 4-tal verzekeringsmaatschappijen die dit garanderen.

Dekking en premie:

Hier willen wij nog eens het belang van een goede hospitalisatieverzekering onderstrepen.  Het is beter een polis af te sluiten waarbij u op voorhand weet hoeveel de tussenkomst zal bedragen. Om iedereen een betaalbare premie te kunnen bieden heeft DKV 3 nieuwe formules ontwikkeld. Hierdoor kan iedereen toch kiezen voor een kwalitatieve polis.  DKV INSURE ME (link in banner hierboven) helpt u zoeken naar de polis die best bij jou past.  Op de onderstaande link vindt je de 3 formules naast elkaar en kan je ook onmiddellijk uw premie berekenen voor u en uw gezin.
DKV Hospi

Vergelijkingen:

vergelijking tussen de 3 formules
vergelijking CM vs flexi
vergelijking Kliniplanplus (soc mut) vs Flexi
Vergelijking hospitalia plus (oz) vs Flexi

Voorbeelden:

voorbeeld bevalling
Voorbeeld borstkanker
Voorbeeld Hartaanval