—Welkom bij Verzekeringen Vanlanduyt

“Wij voorspellen uw toekomst niet, wij verzekeren ze.”

Ontstaan

Ons kantoor bestaat reeds 3 generaties en heeft hiermee een pak aan ervaring en deskundigheid opgebouwd.

Waar we oorspronkelijk nog bank- en verzekeringsdiensten aanboden, hebben we ons de laatste decennia voornamelijk gespecialiseerd in het complexe verzekeringswezen, en bijgevolg de bankdivisie afgestoten.
Wij zijn immers van mening dat wij u als specialist een nog hoogstaandere en service op maat kunnen aanbieden dan als generalist.

Wat doen we

We staan ter beschikking van particulieren, KMO’s en zelfstandigen voor een optimale dekking aan de beste voorwaarden.
In bepaalde nichesectoren zoals de bouw-, transport-, vlees- en landbouwsector hebben we bovendien doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd.

We zijn een onafhankelijk tussenpersoon, wat impliceert dat wij samenwerken met diverse kwalitatieve Belgische verzekeringsmaatschappijen, maar onafhankelijk van eender welke verzekeraar altijd Ùw belangen dienen.

Conform de nieuwe Assurmifid – regelgeving ter bescherming van de consument stellen we eerst samen uw risicoprofiel op.
Dit profiel geeft uw risicodraagkracht- en bereidheid weer.
Hoeveel risico kan u immers, objectief gezien, maximaal dragen? En hoeveel risico bent u bereid zelf te nemen?

Op basis van die analyse en na uitvoering van een onafhankelijke marktstudie werken we vervolgens een voorstel uit waarin wij u verzekeringsproducten adviseren die aangepast zijn aan uw profiel en uw budget.

Wij screenen ook op eventuele dubbele waarborgen zodat u nooit teveel premie betaalt.
En dankzij onze doorgedreven kennis van de markt weten wij er verzekeringstechnisch én fiscaal de beste voorwaarden en oplossingen uit te selecteren.

Hoe wij verder het verschil maken?

Onze klantenservice

Ons doel is er voor u, klant, te zijn: zowel bij het zoeken naar de juiste verzekering als bij schade. Wij zorgen ervoor dat alles goed opgevolgd wordt zodat u, met een gerust gemoed, kan genieten van andere zaken in het leven.

Onafhankelijk waardoor service en advies op maat

In 1996 hebben we er bewust voor gekozen volledig onafhankelijk verder te gaan. Zodat wij meer klantgericht kunnen werken: iedere mens is anders, iedereen heeft andere behoeften en zo kunnen we op zoek gaan naar de juiste verzekering voor elk individu of bedrijf.

Polisopmaak en Schaderegeling

Alles begint bij een goede risicoanalyse. Zonder goede polis geen goede schadereling. Wij zijn zeer descundig in de analyse, het informeren en adviseren. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom komen we ook steeds graag ter plaatse bij een verkeersongeval.
Schaderegelingen zijn ons stokpaardje. Ons doel is steeds de optimale verdediging van u, klant, in een zo kort mogelijke tijdspanne. Elk dossier wordt op heel regelmatige tijdstippen onder handen genomen.

Kwaliteit en specialisatie

Iedere medewerker heeft zijn eigen talent die we ten volle tot uiting laten komen in hun specialisatie. Specialisatie brengt dan weer top-kwaliteit met zich mee. Er wordt nauwletten toegezien dat iedereen in zijn vakgebied op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Toegankelijkheid

U kan steeds bij ons terecht, zowel op kantoor tijdens de kantooruren, als daarbuiten op afspraak of bij u thuis. Telefonisch of via de website zijn we 24/7 bereikbaar. Er is een ruime parking achter het gemeentehuis waardoor wij vlot bereikbaar zijn.

Informatie

Wij gaan voor open communicatie. Ook ons IT-systeem is hieraan aangepast. Langs de klantenzone van deze site heeft u inzage in uw dossier (actieve polissen en lopende schades), kan u een offerte aanvragen of een schadegeval aangeven, of kan u de productfiches of voorwaarden van onze parnermaastschappijen bekijken. Langs verschillende kanalen (fb, website, e-mail) sturen we u info of nieuwigheden.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvende offerte of doorlichting van uw verzekeringsportefeuille.

Tot binnenkort!
Hans & Elke