Hans Vanlanduyt

Zaakvoerder
Relaties, sales, schades in buitendienst

Hans studeerde in 1996 af als verzekeringsmakelaar aan de Mercator Hogeschool in Gent waarna hij eerst sales was bij UAB en daaropvolgend een goede leerschool heeft gekregen bij een grote onafhankelijk makelaar die zich specialiseerde op vrije beroepen. Hans zijn gebied was heel Vlaanderen. Toen de tijd rijp was heeft hij beginnen werken in de zaak van zijn ouders met daarnaast reeds een eigen portefeuille in opbouw. In 2002 heeft hij, samen met zijn vrouw Elke, de portefeuille van zijn ouders helemaal overgenomen en verder uitgebouwd tot een bloeiende, jonge, dynamische zaak.

Elke Tremmerie

Zaakvoerder
Onthaal, personeel, boekhouding, relaties

Na haar studie van verzekeringsmakelaar aan de Mercator Hogeschool in gent begon Elke te werken in het verzekeringskantoor van haar schoonouders. Daar verzorgde ze de administratie van zowel polissen als schades. Samen met Hans nam ze de portefeuille van zijn ouders in 2002 over die ze samen verder uitbouwden. In de loop van de tijd begon ze zich meer te specialiseren in schade maar toen dit niet meer de combineren viel met de andere administratieve taken, en we niet wilden inboeten aan kwaliteit van onze schaderegelingen, hebben we hiervoor een bediende aangeworven en neemt Elke meer de personeelszaken en boekhouding op zich.

Versterk jij ons team?

Polisbeheerder en/of Commercieel medewerker

Word jij onze nieuwe productiebeheerder of ben je eerder commercieel? In beide gevallen kan je bij ons terecht. We zijn op zoek naar een analytisch persoon met een gezonde werklust en goede attitude. Je kan probleemoplossend denken, zelfstandig werken (met een leuk team rond je) en je bent vooral heel klantgericht. Je hebt minimum een pcp attest maar ook schoolverlaters (handelswetenschappen of verzekeringen) zijn meer dan welkom. Talenkennis is een pluspunt. We bieden je een gevarieerde job met ruimte voor intellectuele verrijking in een kantoor dat jong van geest is en vooruitlopend op digitaal vlak. Er is een gezellige sfeer en oog voor ieders welzijn. Dit alles gepaard met een eerlijke verloning en diverse extralegale voordelen. Bij interesse mag je ons contacteren op onderstaande. Tot binnenkort!

Valerie Delberghe

Schade- en polisbeheer

Onmiddellijk na haar studie Handelswetenschappen en haar stage bij een grote verzekeringsmakelaar heeft Valerie zich in 2014 bij ons team gevoegd. Valerie beheert de schadegevallen en zorgt voor een correcte behandeling van uw dossier. Ze staat u met raad en daad bij. Daarnaast helpt ze bij het administratieve beheer van de polissen. Valerie is heel klantvriendelijk, houdt van het leven en heeft een rustig voorkomen. U kan altijd bij haar terecht voor meer info over uw dossier.