Als bestuurder is het absoluut noodzakelijk u persoonlijk in te dekken tegen de gevolgen van fouten die u eventueel begaat bij de uitvoering van uw mandaat.

Met een polis BA Bestuurders beschermt u uw privévermogen. Want de opdracht van bedrijfsleider houdt risico’s in. Uw beslissingen kunnen betwist worden en zeker als ze, volgens een tegenpartij, aanleiding gaven tot een belangrijk waardeverlies van het bedrijf of zelfs het voortbestaan ervan in gevaar brachten. Als bestuurder kunt u persoonlijk veroordeeld worden tot het herstel van de schade en verplicht worden uw privévermogen aan te spreken. Het doel van een BA Bestuurder is u hier tegen te beschermen.

In tegenstelling tot wat meestal gedacht wordt is de kost van deze polis niet overdreven hoog, en natuurlijk op maat van uw vennootschappen. Voor veel bedrijven is de kostprijs te vergelijken met het maandloon van een gewone bediende.  Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden u een brede waaier van keuzes en nuttige en interessante waarborgen.